På nett i kveld

Madonna-fans har betalt opptil 15 000 kroner for en billett til kveldens konsert, som sendes direkte på nettet. Politiet jakter samtidig på en forvirret fan, som kan være en trussel for popdronningen.

I kveld holder Madonna sin første konsert i England på åtte år. Men det er slett ikke hvem som helst som kommer inn. Konserten holdes i Brixton Academy, og bare 3 000 fans slipper til.

- Dette er hovedsakelig en «tusen takk»-konsert til fansen min. Jeg ville at den skulle være intim, derfor jobbet vi for å finne et sted som bare tok 3 000 tilskuere, sa hun til engelske Radio 1 i morges.

Vil leie Madonna

Mangelen på billetter har ført til at prisene har gått rett i været. Anthony Whisker (37) kjøpte billetter på nettauksjonen QXL, og måtte ut med 2 200 pund (29 554 kroner). Billettene ga han til kona si. Han forteller at hvis han vant i lotto, ville han brukt alt på å leie inn Madonna for en kveld, slik at kona fikk møte popdronningen. Sjøl er han ikke så opptatt av Madonna.

- Jeg bryr med ikke så mye om henne. Men jeg håper å møte Vinnie Jones i kveld, sier Whisker. Vinnie Jones er mest kjent som tidligere fotballspiller i Wimbledon. Han prøver nå å etablere seg som skuespiller.

Truer Madonna

Mens scenografer, lydteknikere og resten av Madonnas stab jobber på spreng for at alt skal bli perfekt i kveld, er politiet på jakt etter en 26 år gammel mann som kan være en trussel for Madonna. Han har gjort flere forsøk på å komme nær stjernen, og har til og med brutt seg inn og stjålet gjenstander fra huset hennes.

Politiet vet at 26-åringen har prøvd å skaffe seg Madonnas nye adresse. De vet også at han har fått billetter til kveldens konsert.

Det er ventet at hele 210 millioner mennesker vil bruke nettet for å se Madonna opptre klokka 21 norsk tid i kveld. 25 kameraer sender bildene ut på nettet. MSN skal ha betalt nærmere 30 millioner pund (403 millioner kroner) for rettighetene til konserten.

Her kan du følge konserten

RETT PÅ NETT: I kveld kan du se Madonnas konsert på nettet. Her er hun under MTV Europe Music Awards, torsdag 16. november i år.