På nett nå

Popstjernen Mariah Careys nye single er ute på nettet før den kommer i butikkene. Hør den her!

Den nye låta «Through The Rain» er tilgjengelig hos MTV og VH1, før den kommer i butikkene. Dagbladet.no har hørt sangen, og syntes den ble litt vel sukkersøt. Men den hardbarka fansen kommer nok til å like den...

Mariah er for tida i New York, der hun spiller inn videoen til «Through The Rain». Det er ikke klart når singelen får offisiell lansering.

Det blåser fremdeles friskt rundt stjernen. Tidligere denne måneden vant hun en rettssak mot to artister som hevdet hun hadde stjålet sangen «Thank God I Found You» fra dem. Dommer Christina Snyder mente det ikke var melodiske likheter i sangene, og at de heller ikke liknet hverandre når det gjaldt «harmonisk struktur, tempo eller sjanger», melder nyhetstjenesten Ananova.

Det nye albumet hennes, som foreløpig ikke har fått noe navn, blir utgitt i USA 10. desember. Albumet inneholder det Mariah beskriver som «ti svært personlige sanger».

PS! En avstemning avholdt av nettstedet Popdirt, viste at Mariah Carey var den artisten flest mennesker ville ha stemt bort fra jorda. Hun fikk 31 prosent av stemmene, og slo dermed Jennifer Lopez (24 prosent) og NSync (12 prosent).

Også Britney Spears, Mandy Moore, Jessica Simpson og Madonna havnet på lista.

HELT PÅ NETT: Mariahs nye single kan høres både hos <a href=http://www.mtv.com/bands/az/carey_mariah/artist.jhtml>MTV</a> og <a href=http://www.vh1.com/artists/az/carey_mariah/artist.jhtml>VH1</a>.