På nye tokt med Kaptein Sabeltann

Nytt spill i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I morgen slippes pc-spillet «Kaptein Sabeltann: Grusomme Gabriels Forbannelse».

Dette er det andre spillet det norske spillfirmaet Artplant har laget basert på Terje Formoes sjørøverunivers, forgjengeren som kom i 2004 har solgt over 20.000 eksemplarer.

Nå, tre år senere, er det en mer omfattende spillopplevelse vi har i vente.

- Vi er veldig stolte av spillet, det er på et helt annet nivå enn det vi har gjort tidligere - også når det kommer til spillopplevelsen. Vi ville at barna skulle føle at de var med på et skikkelig Kaptein Sabeltann-eventyr, og det føler vi at vi har fått til, sier Jack Kristoffersen i Artplant til Dagbladet.no.

I spillet får barna for første gang mulighet til å oppleve hele sabeltannuniverset, samt møte velkjente figurer som heksen Miriam, Greven av Gral og Maga Kahn.

- Vi tar et langt steg videre med dette spillet, noe som også var målet når vi gikk i gang med det. Altplant har vært veldig flinke, og har virkelig hevet lista, sier Kaptein Sabeltann-skaper Terje Formoe til Dagbladet.no.

Formoe er nå i ferd med å gå inn i sin 19. sesong med sjørøveren, og forbereder 20-årsjubileet i 2009. I løpet av disse årene er det solgt over 900.000 teaterbilletter til Kaptein Sabeltann-forestillingen, og stadig nye generasjoner sjørøver-tilhengere synes aldri å bli lei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer