På rocker'n

KØBENHAVN (Dagbladet): Sissel Kyrkjebø overrasket alle med å dukke opp på den offisielle EuroSong-festen i går kveld - sammen med svartrockerne i Sort Sol. Men først hilste hun på Halvor og ønsket ham lykke til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg må innrømme at jeg ikke har hørt Haldor synge årets GP-sang. Den danske har jeg hørt, og jeg skal følge med på finalen i tv lørdag. Men jeg kan ikke love å stemme på Norge før jeg har hørt sangen, sier Sissel, og legger fort til:

- Dagen etter at Haldor vant den norske finalen, ringte en venninne til meg og fortalte at han har en fantastisk stemme.

På rocker'n

Haldor var glad for å møte Sissel:

- Jeg ser opp til deg. Du har en fantastisk stemme, og du representerer noe veldig flott ved å være artist. Hyggelig å hilse på deg, og fint at du er med på festen.

For egentlig hadde ikke Sissel tenkt å bli med på den store festen i København rådhus, som behørig ble åpnet av overborgermesteren og kulturministeren.

- Jeg er her for å synge, ikke som soloartist, men sammen med bandet Sort Sol. Jeg synger sammen med vokalisten Steen Jørgensen på låta «Elia Rising». Og det er Sort Sol som er attraksjonen her, ikke jeg, sier Sissel, som forteller at hun i hu og hast måtte si ha det til sine to barn for å rekke konserten.

Tilbake til GP

Sort Sol er det nærmeste vi kommer et dansk svar på Madrugada og DumDum Boys. Bandet har holdt det gående i 25 år, med minimale utskiftninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer