Alexander Rybak

På scenen med eksen

I år ser det ut til at årets julekonserter kan gjennomføres med fulle kirkerom. Alexander Rybak er blant dem som skal ut på juleturné - sammen med eksen som gjorde han verdenskjent: Ingrid Berg Mehus.

JULEKONSERT: Alexander Rybak studerer i dag filmmusikk i Chicago. I desember skal han hjem til Norge for å holde julekonserter, sammen med blant andre eksen Ingrid Berg Mehus. Bildet er fra 2019. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
JULEKONSERT: Alexander Rybak studerer i dag filmmusikk i Chicago. I desember skal han hjem til Norge for å holde julekonserter, sammen med blant andre eksen Ingrid Berg Mehus. Bildet er fra 2019. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alexander Rybak sang seg inn i alles hjerter med låta «Fairytale» under Melodi Grand Prix og Eurovision i 2009. I tida etter Grand Prix-seieren undret flere seg over hvilket «eventyr» Rybak sang om.

Dagbladet var den første avisa til å melde om at jenta han sang om var musiker Ingrid Berg Mehus. De to ble sammen da de begge var fiolinelever på Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Forholdet varte ett år før det tok slutt.

Rybak har tidligere omtalt Mehus som «den beste ungdomsforelskelsen».

12 år etter «Fairytale» kom ut, skal de to opptre på scenen sammen igjen. I desember skal de ut på juleturneen «Stille natt, hellige natt».

- Så glad vi har blitt venner igjen

Rybak gleder seg til å kunne holde julekonsert for fulle kirker. Han ser også fram til å kunne dele scene med Mehus.

- Det skal bli deilig å synge og spille og endelig se smil i stedet for masker. Jeg gleder meg voldsomt til å stå på scenen med Ingrid også. Jeg er så glad for at vi har blitt venner igjen, og hadde en fin turné sammen allerede i fjor, dog for 20 publikummere, sier Rybak til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer