På snillefylla med Robyn

Vær varsom med alkohol: En barrunde kan medføre nyvunnet inderlig forhold til popsanger. Noen ganger kan det faktisk også medføre en helt ny popsang. Om man er Kindness og Robyn, da.

FESTGLAD: Robyn har et enorm potensiale som drikkekompanjong, tror Martin Bjørnersen i ukas utgave av "Vers". Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FESTGLAD: Robyn har et enorm potensiale som drikkekompanjong, tror Martin Bjørnersen i ukas utgave av "Vers". Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg kan uten blygsel innrømme at jeg velger meg mine favorittpopvokalister i hvert fall delvis etter hvorvidt jeg har lyst til å ta en øl med dem.

Derav min litt usaklig høye toleranse for Huey Lewis, min forkjærlighet for D'angelo fremfor Maxwell, min flere tiårslange fascinasjon for Róisín Murphy - og selvsagt også min, din og vår alles kjærlighet til Robyn.

Adam Bainbridge, også kjent som Kindness, kunne nylig bekrefte vår felles mistanke om Robyns enorme potensiale som drikkekompanjong.

I et intervju med norske Natt&Dag beklaget han seg noe kokett over at hver eneste studiosession han hadde med Robyn endte opp med rent helseskadelige bar-utskeielser.

I et annet nylig intervju, med The Fader, fikk vi beskrevet detaljert nøyaktig hvordan en slik seanse kan utfolde seg.

Og i dette tilfellet resultere det i en perle av en popsang: Robyn-"duetten" (strengt tatt nøyer Bainbridge seg med litt bakgrunnsvokal) «Who Do You Love?», fra det ferske Kindness-albumet «Otherness».

Samarbeidet mellom de to ble nemlig innviet med en barrunde i Stockholm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer