På stupet

Ekteskapet i krise

Ekteskapet mellom Madonna og Guy Richie er på vei mot stupet, skriver den amerikanske kjendisavisa National Enquirer. Ukeavisa har dårlig rykte, men påfallende ofte rett.

Den lange artikkelen er full av sitater fra anonyme kilder som alle hevder at det snart fire år gamle ekteskapet mellom det amerikanske popikonet og hennes britiske regissørmann, snart er over.

Sjalu

Her er problemlista:

  • Richie er sykt sjalu på konas suksess og anklager henne for å ha seg med andre menn på turné

    - Sannheten er at hun ikke bedrar ham. Men Madonna er grundig lei av Guys usikkerhet, sier en kilde i kjendisparets krets.

    - Det er ekstra latterlig når man tenker på at Guy har vært med på brorparten av Madonnas siste turné. Når skulle hun hatt anledning?

  • Da kjærligheten angivelig begynte å skrante i fjor, satset Madonna ifølge Enquirers kilder på at et nytt barn skulle løse flokene. Men 'Esther', som hun også kaller seg etter å ha omfavnet Hollywoods nye motereligion Kabbala, er 46 år. Verken fruktbarhetsleger eller åndelig rådgiver Rabbi Yehuda Berg, har foreløpig hjulpet.
  • Richies egen karriere er i store vansker. Regissøren bak suksessene 'Snatch' og 'Lock, stock..' får det ikke til lenger. Største nedtur var 'Swept Away' med kona i hovedrollen. Selv om Madonna var med på megafloppen, har hun en selvstendig karriere og fortsatt millioner av fans. En filmregissør uten publikum er det ikke mange som snur seg etter.

    - Han har fortsatt et stort ego, sier kjendisbladets kilde. - Men når han ser seg i speilet hver dag, ser han Mr. Madonna, ikke Guy Richie, fremreagende filmskaper.

TO TROENDE? Madonna og Guy på lanseringen av boka "Guds 72 navn", skrevet av kabbalaguru Yehuda Berg i fjor.