På tur i tid og rom

Lyst til å ta en tur til Atlantis før øyriket sank i havet? Eller finne ut hvordan gullbyen El Dorado så ut? Eller sjekke ut forholdene i sagnomsuste Shangri La? Takket være moderne datateknologi er dette ikke noe problem. Problemet med «TJP: Legacy of Time» er at reisen blir i korteste laget. Og det trekker et ellers bra spill litt ned.

Forhistorien er komplisert. Det bygger på de to foregående spillene i serien. Men selv uten å kjenne disse, kommer du fort inn i situasjonen. Du er Gage Blackwood, TSA Agent 5, og din oppgave er å reise tilbake i tid for å forhindre at det klusses med fortiden - for så å sikre menneskehetens framtid. På veien støter du på problemer, oppgaver som må løses for å komme videre. De er av varierende vanskelighetsgrad, men alle heldigvis logiske (du slipper typen «kombiner kokosnøtt med armbåndsur med høne» o.l.).

I tillegg til en passe dose humor, er det det visuelle som drar opp. Grafikken er detaljert og absolutt på høyde med det beste på markedet. (Tenk deg «Myst/Riven» kombinert med 360 graders bevegelsesfrihet). Men som sagt, det kunne godt vært lenger. Er du litt dreven spiller du deg gjennom på et par dager. Og til engstelige foreldre: «TJP: Legacy of Time» er så godt som fritt for vold i enhver form. Bare det!