Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

På veien igjen

Paris og Nicole tar bussen i «Simple Life 3».

(Dagbladet.no): I dag starter innspillingen av «Simple Life 3» der de to blonde rikmannsjentene og deres tre hunder igjen skal reise USA på kryss og tvers og jakte på jobb, potensielle kjærester og nye opplevelser.

Hotellarvingen Paris Hilton og hennes beste venninne Nicole Richie setter seg denne gangen på greyhoundbussen og skal utforske østkysten av USA.

Gårsdagen ble ifølge nyhetsbyrået Reuters brukt til pakking og det endte med seks kofferter for Nicole og hele ni for Paris.

- Jeg ender aldri opp med å bruke en gang halvparten av alt det jeg har med meg, men det er alltid bra å ha et utvalg. Du vet jo aldri hvor vi havner eller hvordan været kommer til å bli, sa Paris.

I «Simple Life 1» flyttet jentene inn på en bondegård, i oppfølgeren blir de utstyrt med en campingvogn og reiser fra by til by.

Denne gangen vil de besøke de største byene på Østkysten og forsøke seg på Wall Street og som lærere på en lokal skole.

Jentene sier selv at de deltar for å motbevise folks fordommer om at de er bortskjemt og hjelpeløse.

«Simple Life 3» har premiere i USA i begynnelsen av neste år.

TILNÆRMET LUKSUSFRITT: Paris og Nicole må legge igjen mobiltelefonene, pengene og alle kredittkortene. Men hundene får de beholde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media