Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Paal gir ikke opp Savoy

Låtskriveren til a-ha, Paal Waaktar Savoy, er i ferd med å legge siste hånd på et nytt Savoy-album sammen med kona Lauren.

På tross av store ambisjoner har Savoy ikke utgitt noen av platene sine utenfor Norge. Den siste, «Lackluster Me» (1997), solgte også svært lunkent i her i landet.

- Man blir litt hårsår når folk ikke tenker på det man driver på med, innrømmer Paal Waaktaar Savoy på telefon fra studioet i New

York, og fortsetter:

- Jeg gidder liksom ikke å banke på hos plateselskapene lenger. Nå venter jeg mer på at ting skal skje. Når man har solgt mange plater en gang i tida, blir man litt godt vant, påpeker han.
- Nå har vi også gode advokater som jobber for oss, så vi får se hvordan det går, avslutter mannen som likevel ikke villig til å gi opp.

- Vi legger siste hånd på den nye Savoy-plata i disse dager, forteller han.

Kan leke seg

- For meg er Savoy sandkassa. Her kan jeg leke meg og jobbe friere. Det er ikke så mange hensyn å ta.

- Med a-ha er rammene i langt større grad bestemt på forhånd. For min del betyr dette at Savoy og a-ha blir to forskjellige verdener å jobbe i, forklarer Waaktaar Savoy.

Den nye Savoy-plata gis ut i Norge i april.

SANDKASSA: Paal Waaktaar Savoy betegner bandet Savoy som hans egen lille sandkasse, der han kan være fri og leken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media