Narcos

Pablo Escobars bror snakker ut etter «Narcos»-drapet:
- Netflix bør hyre inn leiemordere

Sier at strømmegiganten må eliminere alle trusler.

MER ACTION: Javier Pena (Pedro Pascal) prøver å bryte ned Calikartellet i tredje sesong av Narcos. Video: Netflix. Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag kom nyheten om at en 37 år gammel mann som jobbet for den populære Netflix-serien «Narcos», ble skutt og drept 11. september, mens han var på jobb for serieskaperne i Mexico.

Carlos Muñoz Portal ble drept mens han jobbet med å finne steder å spille inn sesong fire av den populære serien. Drapet skjedde utenfor Mexico City.

«Leiemordersjefen»

I sammenheng med drapet har The Hollywood Reporter pratet med broren til den avdøde kokainkongen Pablo Escobar, som var sentral i sesong 1 og 2 av tv-serien. Roberto De Jesus Escobar Gaviria (71) heter broren, som gjennom 80-tallet fungerte som Pablos øverste regnskapsfører.

Han hadde også ansvaret for Medellin-kartellets leiemordere, noe som ga ham kallenavnet «leiemordersjefen». Han ble fengslet i 1993 og satt i ti år, skriver The Hollywood Reporter. En brevbombe han mottok i fengselet gjorde ham delvis blind og døv.

I jungelen med Pablo

I tillegg til å ha saksøkt Netflix for én milliard dollar grunnet det han hevder er rettighetsbrudd på brorens ettermæle, ber han strømmegiganten ta sine forholdsregler når de skal lage en ny sesong av «Narcos».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer