Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Påkjørt

Jennifer Aniston var ute og luftet Jaguaren da en bilist kom ryggende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske skuespilleren Jennifer Aniston, kjent fra fjernsynsserien «Friends» og flere filmer, ble påkjørt i Hollywood tirsdag.

Ulykken skjedde da en bilist rygget ut av innkjørselen og rett inn i Anistons passerende Jaguar, men den populære Hollywood-stjernen slapp fra sammenstøtet uten synlige skader.

- Hun klaget over smerter men ingenting var synlig og det virket ikke som om det var alvorlig, sa en talsmann for politiet i Los Angeles, Jack Richter.

Aniston, som er gift med filmstjernen Brad Pitt, forlot ulykkesstedet bak rattet i sin egen bil. Bilen fikk skader i siden, men var kjørbar, la Richter til. Den 32 år gamle skuespilleren har i årevis spilt Rachel Green i den populære fjernsynsserien «Friends», som også kan beskues på norske fjernsynsskjermer.

Aniston har vunnet pris for beste skuespiller på amerikansk fjernsyn, og er i år nominert til den prestisjefylte Golden Globe prisen for beste birolle. «Friends» er samtidig nominert som beste komiserie på fjernsyn.

Golden Globe-seremonien finner sted i Los Angeles søndag.

(NTB)

KJENDISPARET: Jennifer Aniston kom fra gårsdagens bilulykke med lettere skader. På dette bildet drar hun med seg ektemannen på lørdagens premiere på hennes nyeste film The Good Girl.
Hele Norges coronakart