Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pål Gordon Nilsen slutter i NRK

Sportsankeret har allerede fått ny jobb.

SLUTTER: NRKs sportsanker Pål Gordon Nilsen gir seg i NRK til fordel for jobben som kommunikasjonssjef for ungdoms-OL i 2016. Her med NRK-makker Anne Rimmen. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
SLUTTER: NRKs sportsanker Pål Gordon Nilsen gir seg i NRK til fordel for jobben som kommunikasjonssjef for ungdoms-OL i 2016. Her med NRK-makker Anne Rimmen. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Sammen med Anne Rimmen har han vært en av NRKs største ankerprofiler de siste årene. Nå slutter sportsanker Pål Gordon Nilsen (40) i kanalen, står det på NRK sine nettsider i dag.

- Jeg fikk min første jobb i NRK da jeg var 19 år, og nå er jeg 40. Jeg trengte en ny utfordring, sier Nilsen til Dagbladet.

Jobb i Ungdoms-OL Han sutter i kanalen til fordel for jobben som kommunikasjonssjef i Ungdoms-OL 2016.

Det er en jobb Nilsen gleder seg til å ta fatt på.

- Det er veldig spennende, og innmari meningsfylt. Jobben med å løfte opp ungdomssporten både her hjemme og i utlandet var noe jeg ikke kunne si nei til, sier han.

- Når begynner du i den nye jobben?

- Folk slipper meg ikke helt enda, jeg skal være på TV i noen uker til. Jeg kommer til å savne NRK masse, og det er ingen konflikt mellom meg og NRK, men jeg trengte å gjøre noe nytt, forklarer det kjente sportsankeret.

- Nesten litt dårlig samvittighet Magne Vikøren, øverste leder for kommunikasjons- og markedsarbeidet i Ungdoms-OL, er glad for at Nilsen nå bytter jobb.

- Vi er strålende fornøyd med å ha fått Pål Gordon inn på OL-laget vårt. Han tente på alle plugger da jeg beskrev Ungdoms-OL for ham, og det er akkurat sånne mennesker vi trenger om bord, sier han og legger til:

- Men jeg har nesten litt dårlig samvittighet for det norske folk, vi knabber jo et av de mest folkekjære TV-ansiktene i Norge. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media