Pål sine høner

QUARTEN (Dagbladet): Quarts pressesjef Pål Hetland sier han er rolig. Selv om han er kasta ut hjemmefra.

- Jeg har aldri vært så rolig før. Jeg ler og smiler og skravler, sier Quarts pressesjef, Pål Hetland, og gjør nettopp det.

Selv om han hittil i dag har fått hundre telefoner. Alle med ulike tema og problemstillinger.

- Dette er nok ikke en jobb for en fyr som er vant med å ha tingene på plass.

Men nå ligger arrangørene faktisk før skjema. Og selv om de ikke har tid til å legge beina på bordet, så er det visstnok mindre banning og stress enn tidligere år.

- Etter ti år begynner vi å få dreisen på det.

- Bortsett fra været?

- Det er ikke første gang det er meldt dårlig vær. Men kanskje første gang det blir det? Selv om vi ikke kommer til å innrømme at det før festivalen er helt i gang, og det faktisk regner.

Men jeg frykter ikke dårlig vær, folk får ta det som det kommer. Og det er viktig for oss å vise at vi kan lage festival da også. Dessuten har vi jo blitt kritisert for å være for kommerse og bare ha Frognerfiff her, men det blir garantert mindre hvite t-skjorter og dyre solbriller når folk må kle seg for 15 grader.

- Hva gleder du deg mest til selv?

- Neste søndag, sier Pål med et skeivt smil.

- Nei, jeg må si Bowie. Det er utrolig stort for oss altså, han har alltid vært alle utskuddenes superstjerne. Å vite at vi i morgen har Bowie borte på Idrettsplassen, det er til å få klump i halsen av.

- Men ellers er alt bare rolig altså, ingen problemer?

- Det største problemet jeg har nå, er at kona kastet meg ut hjemmefra. Jeg måtte ta inn på hotell i natt. Men i kveld har jeg håp om å få komme hjem.

<B>IKKE STRESSA:</B> Her er Pål sammen med festivalsjef Toffen Gunnufsen. Til tross for elendig vær og ufrivillig hotellovernatting er Pål like blid.