Pål T. Jørgensen raser mot TV 2-ledelsen

Mener TV 2-direktør Trond Kvernstrøm kamuflerer kanalens dårlige seertall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV 2-profil Pål T. Jørgensen raser mot egne sjefer etter de svake seertallene TV 2 har hatt i år. Dagens Næringsliv har fått tilgang til TV 2s interne diskusjonssider der utenrikssreporteren Pål T. Jørgensen anklager programdirektør Trond H. Kvernstrøm for å kamuflere dårlige seertall og behandle de ansatte som ignoranter.

Dagbladet har vært i kontakt med Pål T. Jørgensen som bekrefter den interne diskusjonen, men han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Jørgensen, som har vært ansatt i kanalen siden oppstarten i 1992, tar et kraftig oppgjør med det han mener har vært et forsøk på å kamuflere de dårlige tallene.

«Jeg forstår ledelsens behov for å skape litt optimisme og stå-påvilje i bedriften. Men det gjøres ikke med å forsøke å kamuflere dårlige resultater og behandle oss ansatte som ignoranter. Si det heller som det er; markedsandelen ifjor var ikke på langt nær gode nok, spesielt ikke pengebruken tatt i betraktning».

TV 2s markedsandel og seertall har vært historisk dårlig det siste året.

I første halvdel av 2015 var markedsandelen nede i rundt 16 prosent, noe som er TV 2s dårligste resultat på 20 år. Resultatet for hele fjoråret viser at markedsandelen endte på 18,2 prosent, som var en tilbakegang på over tre prosent fra 2014.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer