Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Palestinere hyller tvungen lønnsnemnd

MINIBANKKRISEN: Horder av palestinske offentlige ansatte tok fredag til gatene i de okkuperte områdene for å feire avblåsinga av den norske finanskonflikten. I flere byer bar demonstranter på bilder av Bjarne Håkon Hanssen som idag varslet tvungen lønsnemnd. I flere dager har palestinske byer vært preget av spontane folkelige støttedemonstrasjoner i solidaritet med nordmenn som stod i fare for å ikke få utbetalt lønninger og feriepenger i tide.-  Gud er stor, utbryter sikkerhetsvakten Abu Hassan Saleh. Min mor er 78 år gammel og gråt da hun hørte om våre norske brødre og søstre i kø foran tomme bankterminaler. Alle TV-kanalene her viste bildene. Flere hadde ventet i kø i over en halvtime. Og det til ingen nytte!Salma Rantisi er ansatt som pleier ved et sykehus i flyktningleiren Al Maghasi drevet av de palestinske selvstyremyndighetene.-  Vi har fulgt konflikten i flere dager, sier firebarnsmoren som nå endelig kan puste lettet ut og sette seg foran TV-skjermen for å følge gruppespillet i VM.

ANSVARLIG: HAMAS mener Arbeids- og inkluderingsministeren har vist stor ansvarlighet. Statsminister for den Hamas-ledede regjeringen i Palestina Ismail Haniyeh hyllet i en tale for frammøtte ved plassen for den ukjente soldat i Gaza handlingskraften til Arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen.-  Vår bror Bjarne Håkon har utvist stor ansvarlighet og moderasjon. Det palestinske folket står på hans side, sa Haniyeh. Det internasjonale samfunnet støtter ham i hans arbeid og vår regjering appellerer til partene om å respektere ministerens avgjørelser og avstå fra handlinger som kan sette stabiliten i regionen i fare.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling