Palin skriver selvbiografi

Om sin «upretensiøse livsstil».

SKRIVER BOK: Også Sarah Palin skal skrive selvbiografi. Den kommer ut om et år, like før hun skal stille til gjenvalg som guvernør i Alaska. AFP PHOTO Robyn BECK
SKRIVER BOK: Også Sarah Palin skal skrive selvbiografi. Den kommer ut om et år, like før hun skal stille til gjenvalg som guvernør i Alaska. AFP PHOTO Robyn BECK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): - Det har blitt skrevet og sagt så mye i, både i mainstreem media og den anonyme bloggsfæren, at dette blir en fantastisk mulighet for meg til å fortelle historien min - som mange har spurt etter - ufiltrert, sier Alaska-guvernør Sarah Palin i et intervju med nyhetsbyrået AP.

Det måtte komme. Både tidligere president George W. Bush, kona Laura Bush og tidligere utenriksminister Condolezza Rice har annonsert biografi-planer siden fjorårets presidentvalgkamp i USA.

Politisk og privatPresident Barack Obama hadde to bestselgere på CVen allerede før han gikk inn i valgkampen. Så det skulle vel bare mangle om ikke fjorårets store republikanske valgkampkjendis også skulle skrive selvbiografi.

I går ble det kjent at hun har skrevet kontrakt med storforlaget HarperCollins. Boka skal komme ut til våren neste år, rett før hun stiller til gjenvalg som guvernør i Alaska. Den skal ta for seg både hennes politiske og private liv, fra barndommen i Alaska og til hun stilte som visepresidentkandidat for republikanerne i fjor. Hun kom raskt i medienes søkelys, som ung, frittalende og svært kristenkonservativ fembarnsmor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer