- Pallesalg på komikere: Du får tre for én

Sigrid, Henriette og Else får drømmen sin oppfylt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi kjører pallesalg på komikere: Du får tre for én, sier Henriette Steenstrup (39) til Dagbladet.

For første gang skal hun dele scene med kollegene og venninnene Sigrid Bonde Tusvik (34) og Else Kåss Furuseth (33). Sammen setter de opp forestillinga «Mot i brøsta» på Edderkoppen Teater, som har premiere 17. september i år.

• Se gjengen gå i dagens kanskje korteste 1. mai-tog i videoen øverst i saken.

- En privat drøm - Det er først og fremst et humorshow med både fellesnummer, karakterer, sketsjer og stand-up. Det blir en eksplosjon av humor, og det er først og fremst latternivået vi går etter, sier Sigrid.

- Vi kjenner hverandre godt, har jobba sammen på tv masse, men ikke hatt noe show sammen vi tre. For min del er det en drøm, mener Else.

Trioen assosieres lett med TV 2s mangeårige humorflaggskip, «Torsdag kveld fra Nydalen». At de har flere år med samarbeidserfaring bak seg, er en klar fordel, mener den nye humortrioen.

- Det er ikke så ofte man treffer noen og får jobbe med noen som er så like, men som samtidig utfyller hverandre så godt. Nå høres det ut som om jeg skal fri til dere, sier Else.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.