<strong>AKTIV FORKJEMPER:</strong> Pamela Anderson poserer nok en gang naken i en ny PETA-kampanje. Foto: AP / NTB Scanpix
AKTIV FORKJEMPER: Pamela Anderson poserer nok en gang naken i en ny PETA-kampanje. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Pamela Anderson poserer naken i «Psycho»-inspirert reklame

Slår et slag for vannmangel i California.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en ny Alfred Hitchcock-inspirert kampanje for dyrevernorganisasjonen PETA poserer den tidligere «Baywatch»-stjerna Pamela Anderson (47) nok en gang naken for å fremme sitt budskap.

Anderson har lenge vært en talskvinne for PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), og har stilt opp med minimal klesdrakt i flere reklamekampanjer tidligere.

- Elver tørrlegges I et forsøk på å slå et slag for den alvorlige vannmangelen i California, står Anderson fram og forteller at det ikke holder å ta kortere dusjer for å løse krisen, men at man må skru igjen kranen for vannforsyningene til husdyrproduksjonen.

- Elver tørrlegges, både på grunn av husdyrindustrien og på grunn av at det dyrkes kraftfôr til dyrefabrikker, sier Pamela Anderson i en pressemelding.

- Det går med like mye vann til å produsere et halvt kilo kjøtt som til å dusje i løpet av et halvt år.

Redusere vannforbruk Guvernør Jerry Brown allerede innført en historisk vannrasjonering, og pålagt innbyggerne i California å redusere vannforbruket med 25 prosent. 

<strong>NAKEN:</strong> Pamela Anderson poserer uten klær for å skape oppmerksomhet rundt vannmangelen i California. Foto: PETA / David LaChapelle
NAKEN: Pamela Anderson poserer uten klær for å skape oppmerksomhet rundt vannmangelen i California. Foto: PETA / David LaChapelle Vis mer

Tidligere denne måneden gjorde Brown det også klart at California skal redusere utslippene av klimagasser med 40 prosent innen 2030.

Han mener slike utslipp er en viktig årsak til blant annet ekstremtørken.

Berømt dusjscene Kampanjen, som har fått slagordet «Lag et plask for miljøet - gå vegan», er inspirert av den berømte dusjscenen i «Psycho», og er fotografert av den berømte motefotografen David LaChapelle. 

Anderson har selv vært vegetarianer siden hun var tenåring, og med jevne mellomrom protesterer hun også mot bruk av pels. 

En rekke utenlandske medier har allerede omtalt saken, og førstkommende torsdag stiller Anderson også opp hos talkshow-verten Ellen DeGeneres for å snakke om budskapet i kampanjen. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer