- Pamela er vakrest i verden

Marcus Schenkenberg ønsker å fortelle verden hvor vanvittig forelsket han er i kjæresten Pamela Anderson.

Etter et mangeårig og turbulent forhold til Tommy Lee lot verden seg sjokkere da Pamela Anderson viste seg hånd i hånd med den svenske modellen. Etter at forholdet ble kjent har Marcus Schenkenberg begynt å pendle mellom New York og Andersons hjem i Los Angeles. Schenkenbergs kjendisstatus har økt proposjonalt med antall bilder som er blitt tatt av det nyforelskede paret. Og svensken har benyttet anledningen til å lansere singelen «La chica marita» og opptre i en gjesterolle i Andersons egen tv-serie «V.I.P».

Nå har de også latt seg avbilde av den kjente fotografen Herb Ritts, nakne og tett omslyngede.

Poserte nakne sammen

- Egentlig var det en omslagsfotografering som Pamela skulle gjøre for en avis. Men jeg var også der, og Herb Ritts tok et bilde bare for oss. Men med vår tillatelse er det solgt videre til noen aviser, sier Schenkenberg til Aftonbladet.

- Jeg synes bildet er «jättebra». Men det er jo klart at det ble det. Herb Ritts er en av verdens største toppfotografer og Pamela er en av verdens vakreste kvinner.

I intervjuet med Aftonbladet forteller den mannlige fotomodellen åpent om sitt forhold til den ett år yngre tobarnsmoren. Blant annet røper han at de er mye hjemme og pleier hverandre, på tross av at de jobber mye begge to.

Anderson har tidligere uttalt at hennes nye kjæreste har et godt forhold til hennes to sønner Brandon og Dylan.

- Barna hennes er fantastiske, de er to gode gutter. Og jeg er definitivt bedre for henne enn hennes eks var, sier Schenkenberg.

- Påvirker Tommy Lee forholdet deres?

- Ja, det kan man si. Hun kommer jo alltid til å ha en kobling til ham ettersom de har barn sammen. Han vil jo også se dem.

FORELSKET: - Jeg er definitivt bedre for henne enn hennes eks var, sier Marcus Schenkenberg om Pamela Andersens ekskjæreste Tommy Lee.