Pamela med Vendelas eks-kjæreste

Svenskene liker det slett ikke. Superkjendis Pamela Anderson har dumpet modellen Marcus Schenkenberg og innledet et forhold til filmregissøren Jon Peters (55) - eks-kjæresten til Vendela Kirsebom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I 1995 ble det slutt mellom Jon Peters og den norske supermodellen Vendela Kirsebom. Nå koples Peters med Pamela Anderson.

Aftonbladet viser bilder av Pamela i het omfavnelse med 55 år gamle Jon Peters. Aftonbladet forteller at Pemela og hennes to sønner dukket opp uten svensken Marcus Schenkenberg i Los Angeles. Det var kanskje ikke så overraskende siden de var i en fornøyelsespark. Problemet var at Pamela slett ikke manglet mannlig selskap. Mens guttene lekte seg hadde Pamela og Peters tid til mer enn å følge med barna. De kysset helt åpenlyst.

Ryktene om at forholdet mellom Pamela Anderson og Marcus Schenkenberg har tatt slutt har versert et par uker.

Pamela skal kjenne Peters godt fra før. Hun skal ha bodd hos ham etter at det ble slut med Tommy Lee.

55-åringen Peters er mannen bak filmene Wild wild west, Batman og Rain man, og startet sin karriere som firsør i Hollywood. Men det var før han forelsket seg i Barbra Steisand og ble filmprodusent. Peters har også vært sammen med Sharon Stone.

Dagbladet.no

HETT PAR: I sommer var Pamela Anderson og Marcus Schenkenberg et hett par.
BRYLLUPSRYKTER: I høst gikk ryktene om at Pamela og Marcus skulle gifte seg.
EKSEN TIL VENDELA: Nå melder Aftonbladet at Pamela har droppet svenske Marcus og blitt sammen med Vendela Kirseboms eks-kjæreste, Jon Peters.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer