Pamela og Tommy i bråk igjen

LONDON (Dagbladet): Pamela Anderson blødde fra fingeren, og hadde blåmerker på ryggen, da politiet kom «Baywatch»-stjernen til unnsetning. Tobarnsmoren hadde ringt og bedt om hjelp etter et basketak med trommisen.

Det var klokka 19.45 tirsdag kveld Pamela Anderson ringte politiet fra parets hjem i Malibu i Los Angeles. Hun fortalte politiet at hun hadde kranglet med ektemannen, og at krangelen hadde endt med at han overfalt henne.

Politiet rykket ut til filmstjernens hjem, og arresterte Tommy Lee. På politistasjonen ble han siktet, og kausjonen er satt til 7,5 millioner kroner.
Så langt har ingen vært villig til å legge pengene på bordet for å få Motley Crue-trommisen ut av fengslet.

Tommy Lees kausjon ble satt så høyt fordi han også har en annen voldsanklage hengende over seg. Han overfalt en fotograf idet han og Pamela Anderson forlot en nattklubb. Tommy Lee nekter skyld i dette overfallet.

Det har også tidligere vært voldsbruk i ekteskapet mellom Pamela Anderson og Tommy Lee. Pamela valgte å ta med seg eldstesønmnen Brandon og forlate hjemmet for flere måneder siden, men flyttet tilbake til Tommy Lee da de fikk sønnen Dylan sist desember.

- Tommy Lee sitter i varetekt på politistasjonen i Calabasca. Skaden på hånden var svært liten, men hun hadde også merker på ryggen, sier vise-sheriff Angie Prewett.
Pamela Anderson og Tommy Lee giftet seg i 1995, men ekteskapet hadde ikke vart i to år før Pamela valgte å pakke klærne. Tommy Lee er også dømt til å gjennomføre terapi på grunn av voldsbruk.