Pamela-roman for moro skyld

Pamela Anderson nektet seg ingenting da hun lanserte sin roman «Star» i bokhandelen Borders på Broadway i New York i går. Til Dagbladet sier hun at boka er skrevet for moro skyld.

NEW YORK (Dagbladet): «Baywatch»-stjernen var iført sine signaturpupper, mye hår og en kort liten grønn silketopp da hun møtte lesere og pressefolk til fotografering og signering. Med tungt bevæpnet politi rundt terrortruede Wall Street var Pamela den eneste som fikk skape litt liv og røre på Nedre Manhattan i går ettermiddag. Damen med den røde badedrakta har fortsatt star-power så det holder. Køen av bokkjøpere og Pamela-fans strakk seg igjennom hele butikken og langt ut på Broadway.

«Til å spise opp»

-  Du er nydelig, du er til å spise opp, roper en fyldig mannlig fotograf til henne. Pamela tar av seg solbrillene et øyeblikk og blunker til ham.

Hun viser villig fram bokas bonus, et utbrettbart pinupbilde av henne selv på innsida av omslaget. Der poserer Pamela bare iført hvite stjerner.

Det er nettopp stjerner boka «Star» handler om. Slik beskriver hun den selv:

-  En verden av oppblåste egoer og kropper. En hemningsløs reise igjennom underholdning, film og glamour. Den handler om hva som skjer når a-lista møter D-cupen.

- Hvorfor har du skrevet bok?

-  Det er gøy, og jeg ville bruke noe av det jeg har lært, sier hun til Dagbladet.

Blir oppdaget

Dette formidler hun i skikkelsen til Star Wood Leigh, en ung kvinne på 21 år. Hun bor i Florida, har to jobber og er fylt av «sun & fun». En rekke begivenheter følger når Star ved en tilfeldighet blir oppdaget til modelloppdrag og førstesidebilder.

«Det ene øyeblikket vasker hun solsengene på Talons sol og neglesalong, i det neste blir hun pyntet og stelt til fotografering for omslaget på et amerikansk magasin. Hvilken forskjell en dag kan gjøre,» skriver Pamela.

Den barmfagre stjernen er bare på besøk i New York. Hun bor i California og har to barn.

Med seg i dette litterære prosjektet har hun ghostwriteren Eric Shaw Quinn, som også bor i Los Angeles. De to har jobbet sammen og sier at de er svært stolte av boka, men er litt skuffet over at de kunne bruke så mye tid sammen uten at noen av USAs tabloidaviser koblet dem romantisk.

BONUS: Pamela Anderson viser stolt fram et utbrettbart pinupbilde av henne selv i omslaget på hennes roman «Star». Boka handler om en 21 år gammel vanlig jente som blir modell.
SIGNERTE: Køene var lange da Pamela Anderson signerte sin nye roman i en bokhandel i New York i går.