Pamela-sex på norske hoteller

På betal-TV på norske hoteller er Pamela Anderson Lee fortsatt lykkelig nygift med sin Tommy. SF Television, som leverer filmpakker til et stort antall hoteller, har inkludert den skandaleombruste sexvideoen i månedens filmpakke. Videoen ble i sin tid stjålet fra parets Malibu-hjem.

På hundrevis av norske hoteller med betal-TV-tilbud er eksparets skandaløse sexvideo en del av underholdningstilbudet i mars.

Administrerende direktør i Rica-kjeden, Ole-Jacob Wold, kjenner ikke til den spesielle videoen, men henviser til SF Television.
- Vi kjøper vår betal-TV-tjeneste fra SF og Thorn. De samme filmene vises i stort sett alle norske hoteller. Alle som tilbyr betal-TV får et sammensatt tilbud som er valgt ut av SF Television og det tidligere FilmNet, nå Canal+, forklarer Vold.

I tilbudet fra leverandørene inngår det vanligvis seks filmer som byttes ut hver måned. Et par av dem er såkalt «erotiske».

- Vi har ikke redigert filmene. Det er leverandørene våre som står for utvalget og som sørger for at filmene som vises er godkjente av filmkontrollen, sier Wold, og henviser til SF Television.

Omstridt

Filmen der Pamela og Tommy utfolder seg stammer fra 1995 og inkluderer både bryllup og bryllupsreise i cabincruiser. Ifølge paret Anderson Lee, som har rukket å bli separert og tobarnsforeldre siden «filminnspillingen», ble filmen stjålet i deres hjem av to håndverkere som fant videoen slengende på peishylla...
De to fingernemme hadde forretningstalent også, viste det seg, for de gikk rake veien til potensielle kjøpere av rettigheter til filmen. Dermed havnet den på Internett, der pågangen fra skuelystne var så stor at tjenesten nærmest ble sprengt. Ikke nødvendigvis fordi kvaliteten var så høy, men nysgjerrigheten var desto større.

Elendig sak

Hotellgjester som betaler fra 80 til 120 kroner for å se den meget omtalte videoen, som i programheftet omtales som «uncensored» kommer til å bli ettertrykkelig skuffet.

En lettere irritert hotellgjest sa til Dagbladet:

- Jeg ble både dårlig og kvalm. Ikke fordi jeg var krenket, men fordi Pamela holdt kamera så ustøtt at jeg ble sjøsjuk...
Det lykkes ikke Dagbladet å komme i kontakt med SF Televisions direktør i går kveld.

AMATØRER: -Nesten skammelig å ta betalt for noe så dårlig! Det er jo en rein amatørvideo med håndholdt, ustøtt kamera og med bare glimtvis skarpe bilder, sier den misfornøyde hotellgjesten som hadde gledet seg til «en stund med Pamela».