Pamela vil ikke i retten

Pamela Anderson Lee vil trekke tilbake søksmålet mot selskapet hun mener ulovlig har lagt ut den private sex-videoen med henne og eksmannen Tommy Lee på Internett. Men selskapet ønsker å få saken ut av verden, og ber overretten i California avslå hennes ønske.

Pamela Anderson Lee og eks-mannen Tommy Lee har til nå kjempet en desperat kamp mot at den stjålne filmen skal legges ut på Internett.

Men nå orker ikke Pamela mer. Like før rettssaken i forrige uke sa hun at hun ville trekke tilbake hele saken.

- Vi vil ha belyst denne saken i retten, sier Seth Warshavsky, president i Internet Entertainment Group i en pressemelding. Warshavsky hevder han har en bekreftende underskrift fra både Pamela, Tommy, deres tidligere advokat Lucy N. Inman på at firmaet kunne legge videoen ut på nettet.

Pamela har også en annen sak på gang overfor dette selskapet, som også har sikret seg elskovsscener mellom «Pammy» og en annen ekskjæreste, Bret Michales.

Og om det ikke er nok: Tommy Lee har vært i retten og beklaget sin oppførsel mot et kameramann som fikk hard medfart av Mötley Crüe-trommissen.

I midten av april møtes Tommy og Pamela i retten. Det hersker ingen tvil om at Tommy har en dårlig sak. Bevismaterialet om at han har utøvd mye og kraftig vold mot Pamela er overveldende. Blir Tommy Lee dømt, risikerer han opptil fire års fengsel.

SEX, LØGN OG VIDEOTAPE: Pamela Anderson Lee og eks-mannen Tommy Lee.