Pamelas hjerte banker for Tommy

Til tross for brutale mishandlinger, krangler og en fengselsdom, banker Pamela Andersons hjerte fortsatt for Tommy Lee: - Det går ikke et minutt uten at jeg tenker på ham, sier Baywatch-stjerenen som ikke utelukker at de kan bli sammen igjen.

I Jane Magazine snakker Pamela for første gang ut om konemishandlingen. Aftonbladet gjenga i går intervjuet om Pamelas vanskelige tid etter at Mötley Crües ville rocketrommis Tommy Lee ble dømt til til seks måneders fengsel.

Til tross for den dårlige behandlingen Pamela ble utsatt for, har hun vanskelig for å glemme ham:

- Deler av meg vil bare løfte av røret og ringe ham, andre deler vil sende ham en e-post, på den andre siden kunne jeg tenke meg å... Det er perioder da jeg bare går i sirkler. Jeg er en veldig spontan person, men nå forsøker jeg å tenke før jeg handler, sier skuespilleren.

Lojalitetskonflikt

Pamela slites mellom lojaliteten til barna og til ektemannen Tommy:

- Han er far til mine barn, Brandon og Dylan, og han kommer alltid til å være en stor del av livet mitt, sier hun.

Pamela vil ikke utelukke at de en gang kan komme sammen igjen:
- Hvem vet hva som skjer om fem år?

Hun ringte politiet etter en episode der Tommy hadde gått løs på henne med slag og spark. I overfallet skal han også ha gått løs på parets barn. Politiet pågrep rockeartisten i parets luksusbolig i Malibu i California. Dagen etter tok Pamela ut skilsmisse mot ektemannen.

At Pamela nå innrømmer at hun fortsatt har følelser for Tommy, innebærer ikke at hun er klar for å ta ham tilbake:

- Tommy er en 36 år gammel tenåring som først nå har fått lære at handlingene hans har konsekvener, sier Pamela til Jane Magazine.

TOMMY I SITT HJERTE: Pamela Anderson er fremdeles meget glad i sin tidligere ektemake Tommy Lee. Hun utelukker ikke at de kommer sammen igjen om noen år.