Pamelas tøffe liv

- Jeg er tøff. Og jeg har store baller. Det pleier i hvert fall broren min å si.Pamela Anderson Lee forteller om mishandling, fødslene og den gangen hun sperret broren inne i en tønne og ringte politiet.

Pamela, mest kjent som nakenmodell i Playboy og Baywatch-rype, ble slått og sparket av ektemannen Tommy Lee. Han ble dømt til seks måneders fengsel, og ble løslatt i august.

- Jeg har lært mye av forholdet til Tommy. På en måte ser det veldig negativt ut, men egentlig er det positivt. Tommy har i hvert fall lært mye av episodene, sier Pamela.

- Jeg valgte å stå fram og fortelle om mishandlingen fordi jeg gjør det jeg føler for. Jeg har to små barn og jeg vil gjøre alt for at de skal vokse opp i et miljø som er bygget på kjærlighet, sier Pamela til Eonline.

Og du vet - i framtida vil alt bli bra. Jeg tror på skjebnen, og jeg tror jeg er akkurat der jeg skal være hvert øyeblikk og hver dag, sier hun.

Oppdaget av øl-produsent

Den blonde sexbomba jobbet som treningsinstruktør i British Columbia, da hun ble oppdaget på en amerikansk fotballkamp av øl-produsenten Labatt's. Tilfeldigheter gjorde at hun hadde på seg en av deres t-skjorter akkurat den dagen. Det var begynnelsen på et svært hektisk liv. Men det er morsrollen som har forandret henne mest.

- Jeg tar ikke like mye drittslenging som før. Du skjønner, når du får føder... når du får unger, da skjønner du hva som er viktig i livet. Da forstår du at det egentlig ikke er så vanskelig å være snill og god. Når menneskene rundt meg ikke er greie, trekker jeg meg unna. Det er så mange gode mennesker i verden, og jeg vil omringe ungene mine med godhet.

Sjenert

Pamela fødte hjemme. Begge gangene.
- Det var naturlige fødsler. Det var en jordmor der som hjalp meg. Men det var ikke lege til stede. Og jeg tok ingen smertestillende midler. Jeg er tøff. Og jeg har store baller.
Det pleier i hvert fall broren min å si.

Broren har hun hatt mye gøy sammen med. Ofte på hans bekostning.

- En gang puttet jeg han i en tønne og sa at han ikke fikk komme ut før jeg ga ham lov. Så meldte jeg fra til alle i byen at han var savnet. Både politi og brannvesen lette etter ham. Da de endelig fant ham, sa han at han ikke fikk komme ut før jeg ga tillatelse.

Men sjøl om hun var rampete, var Pamela sjenert da hun var liten.

- Mamma trodde ikke sine egne øyne da jeg stilte opp i Playboy. For jeg var veldig sjenert da jeg var ung. Playboy er egentlig en litt annerledes side av meg. En side jeg ikke visste at eksisterte. Men noen av de lykkeligste øyeblikkene i livet mitt har vært mens jeg blir fotografert. Jeg elsker det, for jeg kan være hvem jeg vil i løpet av et sekund. Det er ikke så enkelt å få det til på TV eller i filmer. Men jeg kan være seks millioner mennesker på en filmrull.

ELSKER Å BLI FOTOGRAFERT: Pamela Anderson forteller at hun elsker å bli fotografert fordi hun kan være seks millioner mennesker på en filmrull.