På'n igjen

Kjell Magne er ute, men flere nye fjes dukker opp når «Familiesagaen De syv søstre» i kveld er tilbake på TV2. Serien har stor appell hos ungdommen, og det er derfor ikke tilfeldig at flere av nykommerne er hentet fra ungdoms- og skolemiljø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Solbekk videregående skole spiller en mer sentral rolle i serien, ikke minst etter at rektor Bjørn Ståle Rasmussen (Per Egil Aske) og datteren Nora (Mariann Hole) er skrevet inn.

Blind

Viktig er også den blinde rikmanssønnen Nicolay. I forberedelsene til rollen har Fredrik Hermansen (19) gått på blindeskole og hatt personlig trener.

- Han er veldig god, skryter Per Egil Aske (44), som har vært knyttet til Nationaltheatret de siste 12 årene. Han synes ikke det er problematisk å hoppe mellom «Brand» og «Hamlet» på scenen og såpeopera på tv. - Først og fremst er vi jo skuespillere som skal framstille en type med troverdighet, uansett innhold og form. Dattern Nora spilles av Mariann Hole (16), som har vært programleder i «Midt i smørøyet».

Dramatisk

Sesongavslutningen på «Familiesagaen De syv søstre» i vår ble dramatisk: Homofile Frode og Roy inngikk partnerskap, tilbakestående Ellen Beate og Kjell Magne giftet seg, Silje var midt i en vanskelig fødsel, familien Shah ble holdt som gisler og Siljes ektemann Trygve våknet opp etter flere år i koma - bare for å bli myrdet av Walter!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer