Pandaer, roboter og snikskyting

Litt av hvert blant ukas spill!

(Dagbladet.no): Det har vært en tøff uke for mange - det er ikke alltid enkelt å starte på skole og jobb etter den strabasiøse juleferien.

Men! I dag er det fredag, og kroppen fortjener en ordentlig pause. Men bare fordi du tar en velfortjent pust i bakken, behøver du ikke koble ut hjernen. Det er nemlig masser av gode, nye spill på 123 Spill som byr på mange former for utfordringer, blant annet disse:

Andrew the Droid

Den vesle roboten Andrew må komme seg ut av labyrintene med din hjelp. Med flere og flere egenskaper må du forsiktig manøvrere Andrew i sikkerhet. Tunga rett i munnen! Spill nå!

Evacuation GameRomstasjonen din er invadert av romvesener. Oppgaven din er å få den ut i verdensrommet igjen uten at Kaptein Ryan blir karnøflet. Trykk på en av dørene for å åpne alle dører med samme farge. Spill nå!

American Dad Vs Family Guy

Kampsportspill der skikkelser fra TV-serien "American Dad" møter dem fra "Family Guy". Du kan spille alene eller mot en venn på samme tastatur. Sloss med w, a, s og d, beveg deg med piltastene. Spill nå!


Medieval Golf

Humoristisk golfspill med middelaldertema. Klikk, hold og slipp for å skyte med pil-og-buen, og forsøk å få pilen i hullet på færrest mulig skudd. Styr unna kyr og andre hindringer. Spill nå!Moon Buggy

Styr en moon-buggy på en fremmed planet og unngå å falle ned i sprekkene. Plukk med deg astronauter for ekstrapoeng. Styr med piltastene, skift retning med enter. Spill nå!

Jigblocks

Puslespill med tetrislignende brikker. Trekk brikkene over i spillefeltet og se om du klarer å få vinkler og felt til å gå opp i opp. Du spiller mot klokka, så det er om å gjøre å flytte raskt. Spill nå!

Handigo The Game

Hvordan er det å være handicappet? Disse tre minispillene er laget for at vi skal forstå hvordan det er å være blind, sitte i rullestol og ha mentale problemer. Spill nå!

X-Treme Tugboating 2

Intenst og kaotisk spill der du styrer en liten båt rundt en vannplanet på jakt etter fisk, penger og regnbuer (!). Styr unna meteorer, malstrømmer og haier, og styr med piltastene. Spill nå!

You have to burn the rope

Dette er mer en spøk enn et spill - uansett er det en svært kort opplevelse med en fin sang på slutten. Vi tipper du klarer å runde dette! Spill nå!
Panda: Tactical Sniper 2

Du må hjelpe bjørnene ved å skyte dem ut med kikkertsiktet. Alt annet enn det du ser i siktet er mørkt, så her gjelder det å lete og tenke logisk for å finne løsningen! Spill nå!
Brick Yard

Hvor mange brikker klarer du å stable oppå hverandre før tårnet faller? Flere moduser og mye moro! Spill nå!


Replica

Med få sekunders mellomrom kopieres det lille romskipet ditt, og følger deretter i fotsporet fra skipet du styrer. Klarer du å unngå kollisjon i kaoset som følger? Spill nå!