Anmeldelse Tom Kristensen Pandora

«Pandora» er et eneste rush av spenning fra første til siste side

Dramatisk flukt fra IS og CIA .

SPENNINGSSNEKKER: Tom Kristensens har for lengst bestått eksamen i fag som effektivt spenningsdriv og uventede vendinger, mener anmelderen. Foto: NTB SCANPIX / ERLEND AAS
SPENNINGSSNEKKER: Tom Kristensens har for lengst bestått eksamen i fag som effektivt spenningsdriv og uventede vendinger, mener anmelderen. Foto: NTB SCANPIX / ERLEND AAS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vestlig etterretning jakter på en finansmann som opererer under dekknavnet «Oksen». Og med svært god grunn. «Oksen» skal være selve hjernen bak finansieringen av terrororganisasjonen IS.

Man er rimelig sikker på mannens identitet, og på Mallorca har allerede CIA et godt grep på Oksens sønn, Omar.

Fiks finansiering

Den unge økonomistudenten slites mellom lojalitet til sin konservative muslimske familie, og vestlig frihet. Dessuten er han opp over ørene forelsket i medstudenten John i London. Men blir den forbudte kjærligheten gjengjeldt, eller har Omar gått i en honningfelle? Gjett.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer