Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Panelprogram som skal oppsummere nyhetene - hørt det før?

Harald Eia og Bård Tufte Johansen med nytt programkonsept.

(Dagbladet): Torsdag morgen ble det kjent at Harald Eia og Bård Tufte Johansen er i gang med et nytt TV-program på TVNorge, som de har kalt «Årsrevyen med Harald Eia».

Programmet er et panelprogram som skal ta for seg nyheter i året som har gått, med Eia som programleder.

- Vi har samlet et knippe av de kvikkeste hodene i Norge, for å høre hva de husker av nyhetsåret 2014. Det blir utenriks, sport, kjendisnytt, politikk - alt mulig, sier Harald Eia til Dagbladet.

- Tremenning - Dette høres likt ut på «Nytt på nytt»?

- Det er til forveksling likt på «Nytt på nytt», bare at det tar for seg hele året, og ikke bare uka. Den andre store forskjellen er at det er mer tullete, det er oppgaver og rebuser i studio, for eksempel, sier han, og legger til:

- Det er en slags tremenning til «Nytt på nytt».

- «Nytt på nytt» går i sesongen, mens vi går i mellomsesongen, legger Bård Tufte Johansen til.

- Har dere snakka med Jon Almaas og «Nytt på nytt»-redaksjonen om dette?

- NRK har kjøpt det konseptet fra England, så de betaler penger til et internasjonalt selskap for å bruke det. Vi har funnet på dette selv, så vi betaler ikke til noen, sier Eia.

- Vi snakker mye med Jon Almaas, men vi snakker ikke så mye om akkurat dette. Vi snakker med han om trening og Birken og sånn. Og oppussing, sier Tufte Johansen, og fortsetter:

- Men dette er ikke en hel programserie, dette er seks programmer som skal gå i januar. Så vi håper at det blir en tradisjon. Hvis vi er heldige, så kan det leve like lenge som «Nytt på nytt».

- De er våre venner Guri Skavlan, prosjektleder i «Nytt på nytt», sier til Dagbladet at redaksjonen har fått vite om de nye program-planene.

- Jeg tror ikke at dette blir så likt på «Nytt på nytt». Det blir laget panelprogrammer hele tiden, som alle tror at skal bli likt på «Nytt på nytt», uten at det blir det, sier hun, og legger til:

- De er våre venner, og må få lov til å lage det de vil.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling