Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Panic! At The Disco

Hva skal man si, de startet som et Blink-182-coverband.

CD: Panic! At The Disco foregir å være et moderne band, de har tegnsetting i bandnavnet og lange låttitler, av typen «The Only Difference Between Martydom And Suicide Is Press Coverage» eller «Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off». Rent bortsett fra at de i seg selv suger lut, klarer ikke titlene å dekke over at låtene ikke holder mål, annet enn som tredjerangs Green Day-kopier, med litt arpeggiosynth og trommemaskin lagt til for såkalt «egenart». «A Fever You Can\'t Sweat Out» er det unge Las Vegas-bandets debut, og ble sluppet i USA i fjor, og det mest egenartede er vel strengt tatt at den har noen av de verste eksemplene på auto-tune på vokalen noensinne gitt ut på plate. Det er sånne plater som det her som gjør at en skjønner at Green Day faktisk ikke er så verst, likevel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling