Panikk etter dødsrykter om Britney

Det oppsto kaos og panikk blant Britney Spears' og Justin Timberlakes tilhengere etter at en radiostasjon sendte ut falske dødsrykter om paret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ryktene oppsto etter at de to platesnurrerne Kramer & Twitch på radiostasjonen KEGL-FM i Dallas sendte ut en falsk melding om at Britney Spears og kjæresten Justin Timberlake skulle ha omkommet i en bilulykke i Los Angeles seint tirsdag kveld, skriver LA Times.

Ryktene om superkjendisenes dramatiske død tok til å versere, og radiostasjonen ble snart nedringt av fans fra hele verden.

Fans ringte nødnummer

Det skulle vise seg umulig å få tak i talsmenn for hverken Spears eller Timberlake, og sønderknuste fans ringte nødnummeret til politi og brannvesen i Los Angeles.

Nødsentralene fikk store problemer med telefonlinjene etter alle henvendelsene for å få vite hva som hadde skjedd med Britney og Justin, skriver nyhetstjenesten Ananova.com.

Ikke først gang

Dette skal ikke ha vært første gang Kramer og Twitch er involvert i falske nyhetsmeldinger.

I februar ble de to sagt opp for en periode etter å ha hisset opp lytterne ved å oppfordre bilister til å kjøre over syklister.

Platesnurrerne har også tidligere blandet inn Britney Spears i en falsk melding. I juni i fjor meldte de at hun skulle komme til småbyen Wilkes-Barr i Pennsylvania.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer