Panikk etter dødsrykter om Britney

Det oppsto kaos og panikk blant Britney Spears' og Justin Timberlakes tilhengere etter at en radiostasjon sendte ut falske dødsrykter om paret.

Ryktene oppsto etter at de to platesnurrerne Kramer & Twitch på radiostasjonen KEGL-FM i Dallas sendte ut en falsk melding om at Britney Spears og kjæresten Justin Timberlake skulle ha omkommet i en bilulykke i Los Angeles seint tirsdag kveld, skriver LA Times.

Ryktene om superkjendisenes dramatiske død tok til å versere, og radiostasjonen ble snart nedringt av fans fra hele verden.

Fans ringte nødnummer

Det skulle vise seg umulig å få tak i talsmenn for hverken Spears eller Timberlake, og sønderknuste fans ringte nødnummeret til politi og brannvesen i Los Angeles.

Nødsentralene fikk store problemer med telefonlinjene etter alle henvendelsene for å få vite hva som hadde skjedd med Britney og Justin, skriver nyhetstjenesten Ananova.com.

Ikke først gang

Dette skal ikke ha vært første gang Kramer og Twitch er involvert i falske nyhetsmeldinger.

I februar ble de to sagt opp for en periode etter å ha hisset opp lytterne ved å oppfordre bilister til å kjøre over syklister.

Platesnurrerne har også tidligere blandet inn Britney Spears i en falsk melding. I juni i fjor meldte de at hun skulle komme til småbyen Wilkes-Barr i Pennsylvania.

Hundrevis av fans skal ha blitt skuffet da popprinsessa ikke kom, skriver LA Times.

For ordens skyld: Talsmenn for myndighetene i Los Angeles avkrefter alle dødsrykter om Britney Spears og Justin Timberlake.

LEVER I BESTE VELGÅENDE: Britney Spears og Justin Timberlake.