Panikk hos Spice Girls

Spice Girls fortsetter å sparke sine medarbeidere. Nå har de også «gitt foten» til sine PR- rådgivere.

De fem Spice-ene beskylder byrået Life PR for å ha overeksponert bandet - og for å ha framstilt Spice Girls feil i media.

- De er desperate for å endre den negative trenden og stoppe de mange negative skriveriene. Spice Girls har panikk. Nå vil de gjøre alt for å få tilbake populariteten, sier en kilde som står bandet nært, ifølge Expressen.

Foruten å ha vært med i de reklamekampanjer som det er mulig å være med på samtidig, har Spice-jentene i det siste kommet med stadige forsøk på å styre pressen.

Trøtte av Spice

De boikotter visse journalister, og de nekter til stadighet fotografer å gjøre jobben sin. Det har nå gått så langt at selv engelske aviser begynner å bli trøtte av sitt eget krydder.

Tidligere i høst sendte jentene den «6. spice» - manager Simon Fuller - samt deres personlige assistenter, livvakter, sminkører og koordinatorer ut i kulden. Selv har de ikke kommentert selve årsaken til bruddet. Seinere ble de buet ut av fans i Barcelona. Stort bedre ble det ikke da Gary Glitter gjenoppsto fra 70-tallet for å delta i filmen om bandet, «Spiceworld - The Movie», og like etter ble mistenkt for å være i besittelse av barnepornografi.

Smuldrer bort

Spice-jentene har i det siste mer eller mindre forgjeves forsøkt å forklare at vennskapet mellom dem har blitt bedre etter de mange oppgjørene.

- Før kranglet vi, nå er vi mer sammensveiset, framholder jentene - mens det de har bygd smuldrer opp.

<B>SMILER FREMDELES:</B> Spice Girls ankom smilende og med en flokk pressefotografer til premieren på sin egen film. Dagen før hadde de sparket sine PR- og informasjonsrådgivere. Nå vil de ha inn nye krefter for å få opp populariteten.