Panzer mot Drillo

Det dreier seg bare om å ødelegge for motstanderen. Det er destruktivt, og ikke slik jeg mener fotball skal spilles. Han har ødelagt norsk fotball i 20 år, og nå setter han i gang igjen.

Erik Panzer-Hagen

til Dagbladet.no

«Erik Hagens ord bør man lytte til i dette tilfellet. Han er jo inkarnasjonen av vakker og følsom fotball.

El Perro«Ja, Drillo ødela norsk fotball til de grader at Norge var innom andreplassen på FIFA-rankingen! You can’t argue with success heter det, Hagen!

Balle Klorin«Det skulle faen vært ulovlig å rette fotballfaglig kritikk mot professor Olsen! Hans merittliste taler for seg selv. Jeg trenger ikke engang argumentere her, dette er rein fakta!

Hanbg«Det dreier seg bare om å ødelegge for motstanderen. Det er destruktivt, og ikke slik jeg mener fotball skal spilles, sier Hagen. Helt enig. Å vinne kamper ødelegger helt klart for motstanderen. Det må vi få en slutt på.

DvG«Stilen er kanskje ikke den fineste som verden har sett – men du verden så effektiv! Kall meg gjerne idiot, men jeg driter i hvordan Norge spiller fotball, så lenge de vinner kampene.

Øyvind«Jeg er så utrolig lei av folk som bare mener offensiv fotball er vakker. Hvem har bestemt at god defensiv organisering ikke er like vakkert som offensiv fotball?

Asdf«Helt enig med Hagen. Få tilbake Hareide. Jeg vil ha stolte øyeblikk og tape mot Wales og Makedonia.

Kjell Fjell