Pappa vasker toaletter

Hun tjener en halv million om dagen. Faren hennes vasker toaletter og tjener 56 kroner i timen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Supermodellen Rachel Hunter bor i luksuriøse Beverly Hills. Wayne Hunter, 57, holder til på New Zealand. Han er hennes far. Men det virker ikke som de holder til på helt samme klode.

Luksus-Rachel

Rachel har en villa til over 200 millioner. Hun var tidligere sammen med Rod Stewart. Han sitter som kjent godt i det selv. Men Rachel trenger ikke pengene hans. I fjor dro hun for eksempel inn over 500 000 for en dagsjobb som modell under et formel 1-løp.

Formuen skal være på 75 millioner kroner. Og den nye mannen hun dater er heller ingen fattigkar. Selveste Robbie Williams.

Pappa får ingenting

Far Wayne har gått gjennom en vanskelig hjerteoperasjon. Men han står opp tidlig hver morgen for å jobbe på et kjøpesenter.

- Jeg prøver å ligge lavt med at jeg er Rachel Hunters far, sier Wayne til Sunday Mirror.

- Men noen på jobben har fått vite det. Og de spør hvorfor jeg må jobbe med å vaske toaletter og hvorfor Rachel ikke har kjøpt et hus til meg.

Møttes i mars

Wayne skilte seg fra Rachels mor da datteren var to år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer