- Pappa ville vært stolt

Tiril Heide-Steen (21) skal turnere med «Knutsen og Ludvigsen», det samme stykket som faren spilte i for 38 år siden.

JOBBER HARDT: Tiril Heide-Steen, datter til Harald Heide-Steen jr., er opptatt av at hun ikke kan leve på sitt fars rykte, og jobber hardt for sin egen karriere. Nå er hun aktuell som «Det store dyret» i Riksteatrets oppsetning av "Knutsen og Ludvigsen". Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
JOBBER HARDT: Tiril Heide-Steen, datter til Harald Heide-Steen jr., er opptatt av at hun ikke kan leve på sitt fars rykte, og jobber hardt for sin egen karriere. Nå er hun aktuell som «Det store dyret» i Riksteatrets oppsetning av "Knutsen og Ludvigsen". Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Først nå vet jeg hvor mye pappa har gjort, og det er først etter pappas død jeg har forstått hvor stor han var i bransjen. Det var jo ikke sånn jeg kjente ham som far, sier Tiril Heide-Steen (21).

10. mars 2011 står hun på scenen i teaterstykket «Knutsen og Ludvigsen» i rollene som «Det store dyret» og «Grevlingen».

For 38 år siden hadde faren Harald Heide-Steen jr. stor suksess med det samme stykket, den gang som «Knutsen». - Hyggelig - Jeg tenker ikke så mye over det, men det er hyggelig å spille i samme stykke, sier Tiril Heide-Steen.

Til tross for at hun nå gjør det samme stykket som faren, vil hun ikke «gå i pappas fotspor».

- Det er jo på grunn av pappa at folk er interessert i å snakke med meg nå, før jeg selv har gjort noe stort, sier 21-åringen, som jobber med å tråkke opp sine egne spor.

- Vanskelig rolle Heide-Steen har nemlig hatt stemmen i flere animasjonsfilmer, spilt i «High school musical» og debuterte nylig på filmsettet med sin første store rolle som gårdsjenta Grynet i «Gråtass får en ny venn».

Hardt måtte hun også jobbe for å få rollen i «Knutsen og Ludvigsen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer