Par i pinligheter

En sjarmerende drittsekk møter høyt fungerende tafatthet.

DOBBELT TRØBBEL: Truls Svendsens joviale framtoning har skjult drittsekktalent han her viser som eiendomsmegleren Ken Olsen, mentor for Henriette Steenstrups ikke-eksisterende meglertalent. Foto: TV2
DOBBELT TRØBBEL: Truls Svendsens joviale framtoning har skjult drittsekktalent han her viser som eiendomsmegleren Ken Olsen, mentor for Henriette Steenstrups ikke-eksisterende meglertalent. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi møter eiendomsmegler Ken Olsen (Truls Svendsen), der han tar en mulig kunde på vaskemaskinen mens han prøver å fikse at han kan ta megleroppdraget privat. Siden går det nedover med ham.

Røsten fra graven På under en halv episode mister han mora si, jobben og kona.

De to siste er svært forståelig. Ken Olsen er ikke til å stole på, det kan vi stole på. Her snakker vi ikke om hvite løgner, vi snakker om en hel regnbuekoalisjon. Kun Olsen er typen som slapper av med å være usympatisk, men når han tar seg sammen kan han være en skikkelig drittsekk.

Uten jobb snubler han inn i byens mest tafatte meglerhus. Eieren stuper rett etter at han har lovet Olsen eierandel i firmaet dersom han får skikk på datteren, landets absolutt mest håpløse megler, overbevisende spilt av Henriette Steenstrup. Et gjenferd truer ham til å ta jobben.

Egen sjarm Serien, som er basert på en svensk serie med samme navn, utforsker så pinlighetshumoren, til tider i langstrakt detalj.

Ingen situasjon er så ille at den ikke med enkle grep kan gjøres verre. Her er dårlig mage og do-humor på visning, samt grundige studier i hvor mye feil man kan få sagt i en og samme sosiale setting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer