Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Paradis»

Av Nicolai Caspari Stigar.

|||PRESENTASJON:

Paradis har gått på Nettserier.no et års tid og ligger høyt opp på lista. Den er også å finne under Rogers Venner på Pondus.no, og har gått 15 dager på nettsiden til Dagbladet der den enkelte dager klatret over alle andre serier der inne med tanke på stemmer ...

Serien er på mange måter alt jeg kan komme på av dumme ideer som blir skriblet ned på arket og senere fargelagt i Photoshop om ideen forstsatt er morsom.

Den har ingen hovedpersoner (bortsett fra meg som av og til tar turen innom) og er på mange måter en typisk enruter-serie bare i stripeformat!

Tittelen Paradis er et ironisk navn på samfunnet vi alle lever i. Jeg har et lager på over 60 striper og stadig nye dukker opp om dagen.

Om meg:

Jeg heter Nicolai Caspari Stigar og kommer fra Asker. Interessene mine er: filmskaping (spesielt animasjon), tegneserier og alt innenfor brettsport (skateboard, snowboard, windsurfing, bølgesurfing osv..)

Jeg er 20 år og går animasjon i Volda. Har tegnet tegneserier siden jeg var liten og har en stor drøm om å en dag slå gjennom som stor serietegner. Tegner i dag på fire forskjellige serier: LarsåBaba, Paradis, Hippocampus og Seriereiret (et felles prosjekt med meg og andre serietegnende venner av meg)

TEGNESERIESKAPEREN: Nicolai Caspari Stigar. Foto: PRIVAT
TEGNESERIESKAPEREN: Nicolai Caspari Stigar. Foto: PRIVAT Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media