Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Paradise-Maren avkrefter forhold til Petter Northug

- Vi er ikke kjærester.

TAR TIL MOTMÆLE:  Paradise Hotel-deltaker Maren Kallhovd avkrefter at hun er sammen med Petter Northug. Foto: Pål Bergstad/Stella Pictures
TAR TIL MOTMÆLE: Paradise Hotel-deltaker Maren Kallhovd avkrefter at hun er sammen med Petter Northug. Foto: Pål Bergstad/Stella Pictures Vis mer


(Dagbladet): I forrige uke skrev «God kveld Norge» på sine nettsider at Paradise Hotel- deltaker Maren Kallhovd (21) er Petter Northugs (25) nye flamme.

I saken ble anonyme kilder sitert på at de to skal ha funnet tonen under NM i poker i Riga. Dagbladet har også fått tips om at Northug og Kallhovd skal ha funnet tonen, men Kallhovd avkrefter  romanseryktene.

- Jeg kan avkrefte ryktene om at vi er kjærester. Noe mer vil jeg ikke si om dette, sier hun til Dagbladet.

Forarget pressetalsmann Petter Northugs pressetalsmann Otto Ulseth raste mot «God Kveld Norge» etter at de publiserte saken.

- Det finnes grenser for hvem Petter skal la seg injuriere av, og den grensen går nok ved «God Kveld Norge», som vi ikke regner som en journalistisk aktør, sa Ulseth til VG.

- Slutter å kommentere Maren Kallhovd bekrefter til Seher.no at hun ble kontaktet av TV 2 før saken kom på trykk, men ikke ville kommentere ryktene.
- Jeg har bestemt meg for å slutte å kommentere det som har med mitt privatliv å gjøre, sier hun.

 NYSINGEL: Petter Northug er nysingel etter bruddet med Rachel Nordtømme. Her fra NM i poker i Riga i april. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet
NYSINGEL: Petter Northug er nysingel etter bruddet med Rachel Nordtømme. Her fra NM i poker i Riga i april. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media