Paranoide Courtney

Hole-leder Courtney Love har gått fra å være arrete heroin-rocker til å bli glamorøs Hollywood-diva. Nå framstår hun i tillegg som underholdningsbransjens aller mest paranoide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er nok av totalfriker blant stjernene i musikk- og filmbransjen, men ingen har noia som Courtney Love. Journalister som skal intervjue enken etter Kurt Cobain, må underskrive en detaljert kontrakt på sju sider for å få prate med frøken primadonna.

Ingen Kurt-spørsmål

Love og hennes band Hole er aktuelle med sitt nye album «Celebrity Skin». Det vil Love naturlig nok drive reklame for når hun snakker med pressen, men det er en rekke andre temaer hun skyr som pesten. Følgende temaer må journalister skrive under på at de holder seg unna når de skal snakke med Courtney Love:

Kurt CobainNick Broomfields film «Kurt and Courtney»Bandmedlemmenes privatliv og familieCourtneys far Hank HarrissonSåkalte halvsannheter og rykter om Courtney og Hole Og ikke nok med det: Skulle man komme til å nevne eksempelvis Kurt Cobain, truer Love med å forfølge journalisten på rettslig vis. I kontrakten vises det til lover i California.

Mediene som tilbys intervju med Love nå for tida, kan heller ikke sende hvilken journalist som helst. Journalisten skal godkjennes, og alt vedkommende måtte ha skrevet om Hole og Courtney tidligere, må ovesettes til engelsk og godkjennes av managementet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer