Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

På pinne for Knerten

Filmen blir med hjem i «Knerten-spillet»

|||FILMEN OM DEN sjarmerende trefiguren Knerten har gjort det bra på kino, og med det har en helt ny generasjon blitt kjent med Anne-Cath. Vestlys trygge og inkluderende verden.

Slike filmopplevelser slutter ikke på kino, ettersom de fleste foreldre opplever at Lillebror og Knerten blir med barna hjem og inn i hverdagen.

MED EN SLIK draeffekt ligger alt til rette for at «Knerten-spillet», som nå er ute på pc, kan gjøre det svært godt i tiden fram mot jul. Til alt hell er spillet også godt.

Som med de fleste andre norske barnespill er dette en fullstendig harmløs og koselig opplevelse, der barna kan leke seg med figurer, situasjoner, steder - og stemmer - de vil kjenne igjen.

1

I SPILLET REISER DU rundt i Lillebrors nabolag, der en rekke oppgaver og utfordringer venter. Noen av disse er enkle, som å finne og pante flasker, lete etter Knerten med lommelykt, legge puslespill eller fargelegge bilder.

Andre oppgaver er imidlertid kanskje i tøffeste laget for de små, som sudokuoppgaven eller noen av de andre tankenøttene.

Kanskje det ikke er så dumt å spille sammen med en voksen?

image: På pinne for Knerten
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media