Paris får feste tross besøksforbud

Hilton får svinge seg.

(Dagbladet.no): I begynnelsen av februar ble Paris Hilton ilagt besøksforbud av en dommer i Los Angeles, etter at hun angivelig hadde plaget festarrangøren Brian Quintana.

De neste tre månedene skulle hun holde seg minst 90 meter unna Quintana - noe som åpenbart har skapt problemer. De to er nemlig på flere fester sammen.

Nå har dommer Timothy Murphy gått med på at avstanden kan reduseres til åtte meter om de blir invitert til samme selskap.

Tidligere kompiser

Begge parters advokater gikk med på ordningen.

- Jeg har ikke noen problemer med å være i samme rom som henne hvis hun kan oppføre seg som en ekte dame, forteller Quintana ifølge AP.

En talsmann for Hilton sier at hun også oppfatter besøksforbudet som en seier, siden hun ikke vil ha noe med han å gjøre.

Quintana og Hilton var tidligere venner, og det var festarrangøren som introduserte henne for kjæresten, rederiarvingen Stavros Niarchos. Etter hvert ble Quintana også ansatt som Stavros\' medierådgiver.

INGEN FESTBREMS: Ikke en gang et besøksforbud stopper Paris Hilton. FOTO: SCANPIX/AP
INGEN FESTBREMS: Ikke en gang et besøksforbud stopper Paris Hilton. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

Men forholdet surnet da Hilton mente at han forsøkte å framstille henne i et dårlig lys overfor kjærestens familie.

Hadde herpes?

Ved én anledning fikk han en telefon fra et tabloidmagasin som spurte ham om Hilton hadde herpes. Da rant det over for hotellarvingen.

- Han fikk en telefon og ble bedt om å bekrefte at hun hadde herpes. Han sa at han ikke visste noe om det, sa Quintanas advokat Richard Lloyd Sherman i retten i februar.

Ifølge Quintana skal Paris ha blitt rasende, dyttet han og gitt ham følgende klare beskjed:

- Hvis dette kommer ut er du en død mann!

Quintana hevder at Paris startet en bakvaskelseskampanje mot ham, som førte til at han mistet flere kunder. Blant annet skal hun ha satt ut et rykte om at han var en «lat meksikaner».

Etter at hun hadde truet ham på livet begynte Quintana også å få anonyme telefonoppringinger hvor han ble fortalt at noen ville drepe ham.

KJÆRESTER: Paris Hilton med kjæresten Stavros Niarchos.