Paris frykter dobbeltgjenger

«Paris2» går rundt med falsk Tinkerbell og lever som hotellprinsessen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Paris Hilton har en dobbeltgjenger - og nå er Paris bekymret.

Ikke bare er den blonde kvinnen i 20-åra svært lik originalen. Hun går til og med rundt med en chihuahua på armen - til forveksling lik originalens egen Tinkerbell - og hermer etter hotellarvingens favorittuttryk: «That´s hot».

Vennene tar feil

Og for Paris-kopien funker svindelen - delvis. Hun er så lik Paris at til og med vennene til den blonde superkjendisen tar feil. Men det er ikke alltid hun klarer å snike til seg fordeler, skriver New York Daily News.

Paris´ venner skal nylig ha sagt til henne at det var hyggelig å treffe henne i St. Tropez. Problemet var bare at den virkelige Paris ikke hadde vært på feriestedet på det tidspunktet vennene hadde «møtt» henne.

En kilde forteller til avisa at den falske utgaven en gang forsøkte å få VIP-behandling i Disneyland.

- Hun fortalte at hun ville ringe Disney-sjefen Michael Eisner, sier vedkommende.

En annen gang skal den falske hotellprinsessen ha prøvd å ta inn på luksushotellet Four Seasons på Maui, hvor Hilton-familien har bodd tidligere. Men hotelledelsen skal ha fattet mistenke og ringt Paris´ foreldre Rick og Kathy, som kunne opplyse at Paris ikke engang var på Hawaii.

En gang skal en Paris-kopi ha søkt om kredittkort i Paris Hiltons navn.

Har fått nok

Nå er Paris og foreldrene alvorlig bekymret. Etter det avisa kjenner til, har de nå kontaktet myndighetene for å få en slutt på disse stuntene. Ifølge kilden frykter de også at flere enn en person misbruker datterens identitet.

Tidligere i år ble det kjent at noen hadde hacket mobilen hennes, og stjal private notater, biler og telefonnumre.

ORIGINALEN: Paris Hilton med chihuahuaen Tinkerbell.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer