Paris-hackeren kan ha slått til igjen

Fred Durst krever 70 mill. dollar etter at hjemmelaget sexvideo spres på nettet.

 • Sexvideoen til Fred spres på nettet

  (Dagbladet.no): Det var i februar, rett etter Paris Hiltons mobil var hacket, at Limp Bizkits frontfigur ble minst like flau som Paris. Sexvideoen med sangeren og ekskjæresten i hovedrollen, filmet av ham selv, var spredd på nettet.

  Durst sier videoen er stjålet fra datamaskinen hans, og det ryktes at tyvene er de samme som sto bak Paris-tyveriet.

  Dursts advokat Edwin McPherson sier at sakene etterforskes som to hendelser som har sammenheng med hverandre.

  Flere nettsider la videoen ut og linket til den, og det er disse Durst nå går til sak mot. Han krever 70 millioner dollar i erstatning. Til sammen er 10 ulike nettsteder saksøkt, blant annet den kjente bloggen Gawker, melder CNN.

  Durst krever også pengene nettsidene har tjent etter at de la ut de tre minuttene med video. Durst sier videoen aldri var ment for offentligheten og at den ble spilt inn i 2003 og siden lagret på computeren.

  I desember tok et voksenfilmfirma kontakt med manageren til Durst og spurte om sangeren var interessert i å selge videoen. Dette innrømmer Durst, som benekter at filmen noen gang skulle selges.

  Flere av nettsidene har nå fjernet ut pornofilmen. Men ifølge flere blogger er videoen fortsatt tilgjengelig for nedlasting på noen sider.

<B>BLE HACKET:</B> Her er Paris Hilton sammen med søsteren Nikki.
FRONTMANN:</B> Fred Durst vil holde seg til musikken. Han lover at det neste albumet til Limp Bizkit blir en <a href="http://www.mtv.com/news/articles/1497918/20050308/index.jhtml?headlines=true">brutal</a> opplevelse.