Paris har fått besøksforbud

Truet Hollywood-arrangør på livet etter herpes-påstander.

(Dagbladet.no): Vanligvis er det Paris Hilton som trenger beskyttelse for å holde innpåslitne fotografer og andre som vil ha en bit av henne på avstand.

Nå er det imidlertid hotellarvingen selv som har fått besøksforbud, melder avisen Los Angeles Times.

- Jeg kommer til å sove bedre om nettene nå som jeg vet at verken hun eller hennes følgesvenn kan komme etter meg, sa Hollywood-arrangør Brian Quintana, som fikk nedlagt besøksforbudet.

Dommer i saken, Timothy Murphy, ga Quintana medhold etter å ha hørt ham fortelle i over en time om hvordan vennskapet med Paris Hilton hadde utviklet seg til det reneste mareritt.

Jobbet for kjæresten

Forholdet mellom Quintana og Paris ble anstrengt da Quintana begynte som medierådgiver for Hiltons kjæreste, rederiarvingen Stavros Niarchos. Hilton mislikte at Quintana alltid hang sammen med Niarchos.

Quintana på sin side forteller at han hadde fått jobben med å introdusere Paris\' kjæreste for Hollywood-kretsene, samt å holde hans mediesky familie unna rampelyset.

Det virkelige problemet for Paris var at hun følte Quintana gjorde sitt beste for å framstille henne i et dårlig lys overfor kjærestens familie. De skulle helst sett at forholdet tok slutt.

IKKE MEDIESKY: Hotellarvingen Paris Hilton, som blant annet har vært med i «Simple Life», er ikke redd for rampelyset. Det spørs om ikke besøksforbudet er dårlig PR. Foto: REUTSERS/SCANPIX
IKKE MEDIESKY: Hotellarvingen Paris Hilton, som blant annet har vært med i «Simple Life», er ikke redd for rampelyset. Det spørs om ikke besøksforbudet er dårlig PR. Foto: REUTSERS/SCANPIX Vis mer

Hadde Hilton herpes?

Det som til sist fikk det anspente forholdet mellom Hollywood-produsenten og Paris til å slå farlige gnister, var da Quintana ble ringt opp av et tabloidmagasin.

- Han fikk en telefon og ble bedt om å bekrefte at hun hadde herpes. Han sa at han ikke visste noe om det, sa Quintanas advokat Richard Lloyd Sherman.

Ifølge Quintana skal Paris ha blitt rasende, dyttet han og gitt ham følgende klare beskjed:

- Hvis dette kommer ut er du en død mann!

Baksnakket

Quintana hevder at Paris baksnakket ham overfor klientene hans, slik at det gikk dårlig for businessen hans.

Blant annet skal Paris ha kalt ham en «lat meksikaner».

På Quintanas hjemmeside står det oppført at han har arrangert bursdagselskap for Rod Stewarts sønn, verdenspremieren på «Charlie og sjokoladefabrikke» og et Emmy Awards party for «Entertainment Tonight» og People magazine.

Etter at Paris truet han på livet begynte Quintana å få anonyme telefonoppringinger hvor han ble fortalt han var en død mann.

Møtte ikke i retten

Paris møtte ikke selv i retten for å vitne. Hotellarvingens adovkat Howard Weitzman, sa han unnlot å plassere sin klient i vitneboksen for å unngå å skape mediasirkus.

Quintanas advokat derimot mente at fraværet kunne forklares med at Paris visste hun var skyldig i anklagene

- Hun ville ikke bli krysseksaminert fordi hun vet hun er skyldig, sa Lloyd Sherman.

Quintana håper nå at det vil bli reist tiltale mot Paris.

- Paris er opplært til å tro at det ikke er noe som heter dårlig PR. Vel, jeg tror dette er det.

<B>PARIS I TOKYO:</B> Vanligvis er det Paris som trenger beskyttelse fra paparazzier og andre innpåslitne.
<B>RIK KJÆRESTE:</B> Paris beskyldte Hollywood-promotøren Brian Quintana for å prøve og splitte henne og kjæresten Stavros Niarchos.