Paris Hilton er fra Kløfta

De blonde bondejålene har selv slekt fra gard.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveld starter TV3 den nye reality-serien «The Simple Life». Der den styrtrike hotellarvingen Paris Hilton (23) med styrtrik, like blond venninne, Nicole Richie, forlater jetsettlivet på Manhattan, Beverly Hills og Hamptons - til fordel for en liten småby i Arkansas. For å dele ett bad med en bondefamilie på sju - og forhåpentligvis få litt møkk under neglene.

Det ikke mange vet, er at Paris Hilton «stammer fra» en gård på Kløfta!

Paris Hilton er oldebarnet til Conrad Hilton, som i 1946 grunnla gigantkonsernet Hilton Hotels Corporation. Men hans far igjen, August Halvorsen Hilton, ble født på gården Hilton på Kløfta. Da han var 10 utvandret familien til mulighetenes land. I 1993 var bestefaren til Paris, Barron Hilton, tilbake for å se hvor gården en gang hadde ligget, melder Romerikes Blad.

- En stor opplevelse som jeg kommer til å huske bestandig, sa han den gang.

«The Simple Life» gikk til topps på ratinglistene i USA, etter at en sex-video med Paris Hilton lekket ut på nettet.

REALITY BITES: Hotellarvingen Paris Hilton og venninnen Nicole Richie setter en småby i Arizona på hodet med sine outrerte antrekk og utagerende oppførsel.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer