Paris Hilton hakk i hæl etter Ylvis i Hong Kong

Skal opptre på Asias største musikkshow.

HONG KONG-HILTON: En slengkyssende Paris Hilton fulgte etter bare minutter etter at Ylvis hadde forlatt Hong Kong International Airport. Genseren hadde hun hadde valgt for anledningen tyder også på at hun ikke er redd for å vise følelser. Foto: Jonas Pettersen
HONG KONG-HILTON: En slengkyssende Paris Hilton fulgte etter bare minutter etter at Ylvis hadde forlatt Hong Kong International Airport. Genseren hadde hun hadde valgt for anledningen tyder også på at hun ikke er redd for å vise følelser. Foto: Jonas Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HONG KONG / OSLO (Dagbladet): Den norske humorduoen Ylvis har gjort stor suksess med hitlåta «The Fox», også internasjonalt. Fra før har de gjort store tv-opptreder i USA, og i forrige uke sto de på scena under MTV European Music Awards.

Nå er de klare for å erobre Asia, og gutta landet på flyplassen i Hong Kong klokka 08.07 norsk tid i dag. De fløy med flyselskapet Finnair fra Helsinki på businessklasse.

Hentet av sikkerthetsvakter Ylvis-gutta ble hentet av sikkerhetsvakter og representanter fra Mnet Asian Music Awards ved gaten etter landing, og ble fraktet videre ut en spesialutgang.

Like etterpå ble hotellarvingen Paris Hilton, som også skal gjøre en opptreden på prisutdelingen, geleidet ut samme utgang.

I fokant av sesongens siste I kveld med Ylvis forrige uke, pådro Bård Ylvisåker seg en kjip streptokokkinfeksjon i halsen. Nå er han imildertid på bedringens vei.

- Stemningen er tiptopp, opplyser Ylvis-manager Jørgen Thue.

Fredag skal både Ylvis og Hilton opptre på Asias største TV-sendte musikkshow, Mnet Asian Music Awards.

Her skal Ylvis stå på scenen sammen med et av Sør-Koreas største jenteband, Crayon Pop. Det er knyttet stor spenning til opptredenen.

- Vi forbereder en scene som aldri har blitt sett før, sier MAMA-sjef Ahn So Yeon i en pressemelding

Det er ikke blitt offentliggjort ennå spesifikt hvordan denne opptredenen blir.

- Vi vet ingenting om hvilken låt de skal opptre med, sier pressekontakt Cate An til Dagbladet.

Flere kjente artister Tidligere år har det også blitt gjort samarbeid mellom vestlige og asiatiske artister i MAMA-sammenheng. I fjor var det B.O.B og Seo som sto på scenen sammen, mens i 2011 var det Snoop Dogg og 2NE1 som forente sine musikalske evner.

Også Stevie Wonder, svenske Icona Pop og Paris Hilton skal være musikkinnslag på prisutdelingen.

Crayon Pop nådde topplasseringen på Billboards koreanske singelliste tidligere i sommer med låta «Bar Bar Bar», som på grunn av sin merkelige musikkvideodans ble sammenlignet med Psys «Gangnam Style». Gruppa er også nominert til to priser under MAMA-prisutdelingen.

I HONG KONG:  Ylvis-gutta har akkurat landet i Hong Kong. Der skal de opptre på Asias største tv-sendte musikkshow. Foto: Endre Vellene
I HONG KONG: Ylvis-gutta har akkurat landet i Hong Kong. Der skal de opptre på Asias største tv-sendte musikkshow. Foto: Endre Vellene Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer