Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Paris i Playboy

Uten å vite om det selv.

(Dagbladet.no): Under tittelen «Paris Hilton: Årets sexstjerne» pryder hotellarvingen forsiden av Playboys marsutgave.

Familiens presseansvarlig er rasende. Denne gangen er det ikke den viltre Paris eller hennes mer beskjedne lillesøster som har forårsaket deres vrede.

Blondinen har nemlig aldri posert for bladet og hennes pressetalskvinne, Gina Hoffman, har ingen anelse om hvor Playboy har fått tak i forsidebilde som garanterer millionsalg.

Ettertraktet

Ifølge MSNBC har Hugh Hefner og hans stab lenge siklet på den langbente milliardærdatteren. Sexvideo og hennes eskapader i «Det simple liv» har gjort hun til en ettertraktet «bunny» både blant lesere og redaktørene.

Hun har takket nei til tilbudet, men bladet har tydeligvis bestemt seg for å kjøre en artikkel uten hennes samtykke.

Fans, som kjøper marsutgaven i håp om å bli enda bedre kjent med Paris, vil derfor bli betraktelig skuffet.

Playboy har ingen nye bilder eller mer nakenhet enn det vi etter hvert har blitt vant med fra Paris kjendiskarriere.

Hovedpersonen selv fikk vite om sin førstesideopptreden kun for noen få dager siden på grunn av en lekkasje i Playboys redaksjon. Ifølge Hoffman vil ikke hun kommentere dette stuntet.

Det er heller ikke kjent om Paris kommer til å foreta seg noe for å hindre opplaget i nå gatene.

ER DET PARIS? Paris pressetalskvinne bedyrer at verken hun eller hotellarvingen vet hvordan bildet har havnet på forsiden av marsutgaven av det legendariske magasinet.
NYTTÅRSFEST: Paris og søsteren Nicky feiret overgangen til 2005 på en fest i regi av Playboy. To måneder senere er hun å finne på forsiden.