Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Paris\' mobilnumre spredt på nett

Kjendiser blir nedringt.

I går gjorde nettstedet Drudge Report det kjent at Paris Hiltons mobiltelefon er blitt hacket. På telefonen lå en lang rekke hemmelige telefonnumre til kjendiser innen film, musikk og glamour. Drudge Report har selv ringt en rekke av telefonnumrene og fått bekreftet at de er ekte. Blant annet bør Eminem, Christina Aguilera, Anna Kournikova og Vin Diesel snarest skifte telefonnummer.

Andre kjente personer som nå blir nedringt, er Ashley Olsen, Andy Roddick, Ashlee Simpson, Twiggy, Usher og Victoria Gotti.

Nummerne er lagt ut på en webside i helga, ledsaget av følgende beskjed: «I\'m Sorry Bitch :)».

Også MMS-bilder fra telefonen er blitt sendt ut på nettet, sammen med en rekke private notater som Paris hadde på telefonen.

FBI etterforsker nå hackingen.

Privatlivet blir utlevert

Paris Hilton har flere ganger fått sitt private liv eksponert. For et drøyt år siden offentliggjorde eks-elskeren Rick Solomon intime opptak med millionarvingen, Paris Hilton Sextapes. En rasende Paris krevde 200 millioner kroner i erstatning fra det Panama-baserte selskapet som distribuerte videoen på nett. Men Rick Solomon ble millionær, og videoen finnes fortsatt i omløp. Det er ikke lenge siden Paris fikk omtale etter at hun eksploderte av raseri i en videobutikk og stjal en video med sexopptakene med seg selv.

Og det stopper ikke der: I mars kommer Playboy med Paris Hilton som forsidepike under tittelen «De 25 mest sexy kjendisene». Heller ikke denne gangen har Paris fått bestemme. Selv har hun sagt nei til å stille opp for Playboy.